Websites

In ruim tien jaar zagen verschillende websites het levenslicht, waar Rene, al dan niet met anderen, de hand in heeft gehad. En ja, het is nogal veel voetbal wat de klok slaat, maar dan wel altijd in combinatie met bijzondere niches: amateurvoetbal, regionaal voetbal en historie. Op dit moment zijn Voetbalarchieven, Districtsbeker en Het Twentse Voetbal nog online te bewonderen. Voor Zondaghoofdklasse.nl moeten we ons wenden tot het internetarchief.

Voetbalarchieven

Alle feiten en cijfers uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis, met tekstuele toelichtingen en hier en daar een maatschappelijk sausje. Vermaard zijn de specials, waaronder het uitgebreide overzicht van terreinen en stadions waar sinds 1888 op het hoogste niveau is gespeeld.

 

Het Twentse Voetbal

Website voor het (amateur)voetbal in Twente, met nieuws, maar vooral ook veel achtergronden, mooie fotografie, historie en bijzondere verhalen. Helaas door tijdgebrek even in de wachtstand gezet, maar met de intentie om deze op het goede moment weer op te pakken.

Districtsbeker

Grote ergernis: het is onmogelijk om snel en overzichtelijk een totaaloverzicht te krijgen van de uitslagen in de districtsbeker. Dat moet beter kunnen dacht Rene en hij begon deze site. Heel simpel, alle programma’s en uitslagen op een rijtje, niet meer, maar zeker ook niet minder.

 

Zondaghoofdklasse

In de hoogtijdagen toonaangevende site over het topamateurvoetbal op zondag in (met name) Oost- en Noord-Nederland. De site werd onderhouden samen met Andor Heij (o.a. OOG TV) en leverde de nodige nieuws en primeurs op. Door tijdgebrek is in de zomer van 2013 gestopt met het verder actualiseren van de site.