Over Rene

Het zonnetje scheen en de lente had net zijn intrede gedaan toen ik kort voor de paasdagen van 1974 het levenslicht zag in Haaksbergen, ook wel zeer terecht De Ster van Twente genoemd. Sinds 1999 woon ik – inmiddels met gezin – in het niet minder fraaie Apeldoorn.

“Leer maar een vak, dan komt alles goed.” Met die degelijke opvoedkundige boodschap in het achterhoofd ging ik Bedrijfseconomie studeren, ook al omdat ik redelijk handig ben met cijfertjes. Na het behalen van het heao-diploma, ging ik aan de slag bij de Rabobank en daar werkte ik ruim twintig jaar. In 2017 viel ook voor mij, net als bij duizenden anderen, het reorganisatiezwaard van Damocles.

Daardoor was het moment daar om eens serieus na te denken over wat ik écht leuk vind en écht goed kan. En om eerlijk te zijn duurde het niet zo lang om daar om een antwoord op te vinden: schrijven, creatief bezig zijn met taal en nieuwe dingen verzinnen. De rest is geschiedenis.

Ik ben van vele markten thuis, kijk daarvoor naar alle mogelijkheden op deze site. Dat overzicht zijn overigens niet meer dan wat voorbeelden, ik zeg tegen geen enkele schrijfklus bij voorbaat nee. Neem gerust contact op via mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken.