Tekstenchecker

Je bent ondernemer en wilt daarom een website die precies weergeeft wat jij of je bedrijf kan en waar je voor staat. En een site die bovendien goed vindbaar is. Dat is lastiger dan je misschien denkt. Met alle goede bedoelingen en misschien wat hulp heb je je best gedaan om een zo goed mogelijke site te maken, maar webteksten schrijven is toch een vak apart.

Precies daarvoor ben ik jouw tekstenchecker. Ik onderzoek je website en teksten op onder andere spelfouten, zinsbouw, stijl en opbouw en kom op basis daarvan met voorstellen voor verbetering. Dat kan van alles zijn: van kleine correcties tot tips en suggesties voor verbeteringen of deels of volledig herschreven teksten.

Een opdracht begint altijd met een vrijblijvende en gratis controle van je teksten. Afhankelijk daarvan stuur ik je per mail een voorstel, waarin ik uitleg op welke punten je teksten of website beter kan. Ook kan het zijn dat we op basis van de bevindingen eerst verder in gesprek gaan. Voordat ik aan de slag ga spreken we een totaalprijs af, met als uitgangspunt een uurtarief van 45 euro (exclusief btw). Je komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Naast enkel een controle van de teksten kan ik ook de volledige opbouw van de site onder de loep te nemen, of een website van volledig nieuwe teksten voorzien. In dat laatste geval gaan gaan we eerst met elkaar in gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Kijk voor meer informatie daarover hier.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via telefoon of mail.