Voorbeelden

De afgelopen jaren schreef ik talloze verhalen en artikelen voor kranten, websites en tijdschriften. Een aantal daarvan blijft je bij vanwege het bijzondere verhaal, de mooie kans die ik kreeg om van een opmerkelijke gebeurtenis verslag te doen of gewoon omdat het hartstikke leuk was om te schrijven. Hieronder vind je een aantal van die stukken (klik op de foto om het stuk te lezen).

Lopen als therapie

Modou Nyang ging na zijn voetbalcarrière ongezond leven, totdat de knop om ging. Nu keert hij na drie jaar terug op het veld. Ik sprak hem erover op voor De Stentor.

Columns

Voor onder andere Twentesport.com en Voetblah.nl schreef ik in het verleden columns en blogs. Onder de banner vind je daarvan een voorbeeld.

Rus met een missie

Een jonge Russische sporter die naar Nederland komt om zijn doel na te jaren en daarbij de nodige tegenslag moet verwerken. Het leverde een interessant interview op voor De Stentor.

Sporen van voetbal

Voor het cultvoetbaltijdschrift Staantribune maak ik elke editie een virtuele wandeling langs verdwenen of nog bestaande voetbalplekken. Niet alleen stadions en velden, maar ook de winkel van een clubicoon, een supporterskroeg of een museum.

Tragisch einde

Voor De Stentor maakte ik dit interview met amazone Tosca Visser, die door een noodlottige samenloop bij een routinecontrole haar dressuurpaard verloor.

Aftrap van het jaar

Voor HSC’21 verzorg ik ieder jaar voor aanvang van het seizoen de presentatiegids Kick Off. Ik schrijf een aanzienlijk deel van de artikelen, bepaal in overleg de inhoud en doe de eindredactie. Klik op de foto voor een link naar de meest recente editie.