Tekstenmaker

Een strak vormgeven website: check. Een kek logo: check. En de teksten, die maak je zelf wel. Schrijven kunnen we immers allemaal. Maar helder, foutloos en goed schrijven is niet iedereen gegeven. Hoe belangrijk een mooi ogende website ook is, uiteindelijk moet je als ondernemer met goede teksten het verschil maken. Die bepalen ook of je site vindbaar is voor je potentiële klanten.

Of je nu een startende ondernemer bent, of al langer aan de weg timmert en toe bent aan een nieuwe website, de tekstenmaker kan je helpen. Om goed inzichtelijk te kunnen krijgen waar jouw bedrijf behoefte aan heeft, gaan we altijd eerst met elkaar in gesprek. Daarin maken we afspraken over hoe we de site precies inrichten en hoe we de teksten vorm geven, afgestemd op jou als ondernemer en je beoogde klanten. Ook houden we uiteraard rekening met wat de zoekmachines graag willen zien, zodat je site ook goed te vinden is. Bovendien kan ik je in contact brengen met partijen die de technische kant en de opmaak van je website kunnen regelen.

Dit geldt uiteraard niet alleen voor je website. Wil je naar buiten treden via een nieuws- of persbericht, zoek je een tekst of nieuwsbericht maken voor sociale media, of wil je een brochure maken, dan kan ik je daarbij ook helpen.

Voor iedere opdracht ontvang je eerst een prijsopgave. Het uitgangspunt is daarbij een uurtarief van 45 euro.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via telefoon of mail.